Waarom je rechtop moet lopen om zelfvertrouwen te krijgen als Man

Waarom je rechtop moet lopen om zelfvertrouwen te krijgen als Man

Het klinkt zo simpel allemaal… loop rechtop en je krijgt zelfvertrouwen?

Wees niet skeptisch mannen, want dat is exact wat het is.

We moeten leren begrijpen als mannen dat alles wat wij dagelijks doen, letterlijk elke handeling, een gevolg heeft in de toekomst.

Het zal in de toekomst ons van groot voordeel zijn of een groot nadeel. Dit is een logische gedachte, zo werkt het Universum waarin wij ons bevinden.

Op basis van de Wet van Karma, Oorzaak en Gevolg… Actie-Reactie etc.

What goes around, comes around en wie de bal kaatst die krijgt hem terug.

Vandaag zal ik jou 1 simpele truc meegeven, die ervoor zal zorgen dat de toekomstige gevolgen van het uitvoeren daarvan zeer voordelig voor jou als man zullen zijn.

Je zal er voor de rest van je leven profijt van hebben zowel lichamelijk als geestelijk.

De truc is zoals ik aan het begin van het artikel al zei… rechtop lopen, met je rug recht; je borst vooruit, je kop omhoog en je schouders naar achteren.

Dit is de meest natuurlijke en mannelijke lichaamshouding voor de man, wanneer hij actief is in de wereld.

Alle successvolle mannen hebben letterlijke een rechte positie, ze lopen niet gehunkerd rond met een boggel zoals de gemiddelde “man” dat tegenwoordig wel doet.

Successvolle en machtige mannen lopen niet met hun hoofd omloog maar ze kijken constant de wereld in met hun vlijmscherpe blik.

Dit is omdat rechtop lopen de sleutel is tot zelfvertrouwen, rechtop lopen configeert het menselijk brein en staat ons toe om positieve en sterke gedachten te bemachtigen.

About the Author
Ashwin Orie is niet politiek correct.

Leave a Reply