Testosteron & Oestrogeen

Testosteron & Oestrogeen

Het is letterlijk datgene wat elke man, daadwerkelijk MANNELIJK maakt.

Het is datgene dat gedurende de gehele menselijke geschiedenis, een groot obstakel heeft gevormd voor “Het Kwaad”.

Ik draai er verder geen winden om, het is TESTOSTERON, de Ultieme Mannelijkheids Bron.

Testosteron is een geslachtshormoon, dat wilt zeggen dat het verantwoordelijk is voor alle MANNELIJKE geslachtskenmerken; zoals een grote penis, een volle baardgroei en de enorme stalen borstkast die wij mannen graag willen hebben.

Testosteron wordt letterlijk in onze balzak geproduceerd door onze Testikels, vandaar de term TESTosteron.

De Hoeveelheid Testosteron die een man heeft maakt hem letterlijk MANNELIJKER.

LEES DE BOVENSTAANDE ZIN NOG EEN KEER!

Dat wilt dus zeggen dat niet elke man gelijk is, een man met meer Testosteron is daadwerkelijk superieurder boven een man met minder Testosteron.

Dit is biologie en elke oprechte bioloog zal je dit kunnen vertellen.

Onder mannen is Testosteron daadwerkelijk datgene wat het koren van het kaf scheidt.

In deze samenleving waar er een significant gebrek aan Testosteron is onder de mannelijk bevolking, willen ze ons nu laten geloven dat mannen en vrouwen FYSIEK gelijk zijn.

Elk weldenkend persoon weet echter dat dit complete lariekoek is, mannen zijn fysiek veruit sterker dan vrouwen en dit is altijd al zo geweest.

Dit is DE onderscheidende factor en het primaire geslachtsverschil tussen man en vrouw.

De overtolligheid aan fysieke kracht siert de man en zijn rol in deze wereld.

Dit is wat mannen, mannen maakt; fysieke kracht en de drang voor strijd.

Dit is puur gebasseerd op de hoeveelheid Testosteron die een man in zijn lichaam heeft zitten… dit is niet gebasseerd op opvoeding.

De juiste hoeveelheid Testosteron maakt mannen strijdlustiger dan vrouwen en daardoor hebben mannen de wereld veroverd gedurende de menselijke geschiedenis.

De mens die voor een lange tijd onderaan de dierlijke voedselketen stond in de prehistorie, heeft zichzelf omhoog gevochten en staat nu bovenaan de voedselketen als heer en meester over de Aarde.

Zonder hoge Testosteron gehalte zou dit onmogelijk zijn geweest, voor vrouwen is de strijd met wilde dieren en de elementen een onmogelijke taak zonder de drager van Testosteron.

Dit wilt niet zeggen dat vrouwen geen Testosteron hebben, maar door de gebrek aan Testikels, is hun voorraad aan de Mannelijkheidshormoon zeer minimaal; terwijl mannen excessief veel Testosteron hebben wanneer zij in een gezonde staat verkeren.

Dit is tegenwoordig echter niet meer het geval in onze huidige samenleving, waarin de Testosterongehalte’s sneller kelderen dan ooit tevoren.

TESTOSTERON VERSUS OESTROGEEN

Oestrogeen is het direct tegenovergestelde van Testosteron en dat is het geslachtshormoon waar onze huidige samenleving juist waarde aan hecht, al dan niet onbewust.

Vrouwelijkheid onder mannen wordt meer dan ooit geprezen en mannelijk gedrag onder vrouwen wordt gepromoot.

Dit leidt tot een samenleving waarin mannen steeds vrouwelijker worden en vrouwen steeds mannelijker, het grappige hieraan is dat veel mensen denken dat dit een vorm van gelijkheid is.

De ordinaire geest denkt dat gelijkheid een goed iets is, maar gelijkheid is niks anders dan kwaadaardig en een concept dat chaos in de samenleving teweegbrengt.

Gelijkheid scheert juist iedereen over dezelfde kam en werkt in de praktijk juist averechts anders dan op papier.

Door mannen en vrouwen op gelijke voet te stellen in alle kwaliteiten, beperk je hun juist in hun individuele krachten die essentieel zijn voor de voortgang van de klassieke samenleving.

De fysieke kracht waarover mannen beschikken is juist dategene dat Orde heeft geschapen uit de Chaos van de natuurlijke wereld.

Vrouwen schapen geen Orde, ze zijn chaotisch van nature en dit is het effect van Oestrogeen in onze huidige samenleving.

Mannen bouwen huizen, dorpen, steden en naties. Vrouwen doen dat niet.

Mannen creeëren religies, filosofieën, economische systemen en politieke bewegingen. Vrouwen doen dat niet.

Mannen creeëren revoluties en werpen de gevestigde orde omver wanneer dit nodig is. Vrouwen doen dat niet.

Vrouwen vinden de samenleving van nu prima en door hun nieuw verkregen syntethische mannelijke hormonen kunnen zij prima navigeren in de zakenwereld van de mannen… echter zijn zij niet in staat om iets nieuws te op te zetten.

Ze zijn goed in gehoorzaamheid en het letterlijk uitvoeren van blauwdrukken die door mannen zijn gevestigd.

Zoals ik al zei vrouwen zijn chaotisch en het is de mannelijke ORDE die letterlijk ORDE OP ZAKEN stelt in de Vrouwelijke Chaotische Wereld van MOEDER NATUUR.

Dit is de balans tussen Testosteron en Oestrogeen die er altijd al is geweest.

Testosteron leidt en Oestrogeen volgt, samen bouwen zij een harmonieuze wereld op.

About the Author
Ashwin Orie is niet politiek correct.

Leave a Reply