De Schijf van Vijven is voor Wijven

De Schijf van Vijven is voor Wijven

De Schijf van Vijf staat vol onzinnigheden en feitelijke onjuistheden over de aard van de menselijke natuur en het dieet dat past bij de biologische functies van het menselijke lichaam.

Volgens de Evolutietheorie waar wij allen in horen te geloven (volgens de wetenschap) is de mens voortgekomen in de Natuur als een bekwaam Jager-Verzamelaars-wezen.

Wij zijn mensen geworden omdat wij besloten te jagen, waardoor wij in aanraking kwamen met enorme getalen aan wild rood vlees (calorie-rijk voedsel) wat ervoor zorgden dat ons brein expontentieel toenam in formaat.

Alles wat ons menselijk maakt komt door ons dieet, en hoe minder vlees we weten, hoe minder menselijk wij ons gaan gedragen.

Alle ziektes en problemen waar mensen fysiek en mentaal mee kampen vandaag de dag, komen door verkeerde dieetpatronen en verkeerd internationaal voedingsadvies zoals de “Schijf van Vijf”.

Mensen zijn Omnivoren, geen Herbivoren, en leven dus voornamelijk op dierlijk voedsel… planten werden door onze voorouders enkel en alleen geconsumeerd als supplementaire voeding wanneer het vlees gebrekkig was.

About the Author
Ashwin Orie is niet politiek correct.

Leave a Reply