De LGBTQ Oorlog tegen Heteroseksualiteit

De LGBTQ Oorlog tegen Heteroseksualiteit

Wat de gemiddelde persoon op aarde op dit moment niet door heeft, is dat er een hetze gaande is tegen Heteroseksuele mannen en heteroseksualiteit in het algemeen. Er is een intense globale campagne gaande om globaal haat te kweken tegen alle mannen die nog normaal functioneren, zowel lichamelijk als geestelijk.

De Globale Pedofiele Elite pompt intens geld in het alsmaar alles opslokkende LGBTQ monster, dat dood en verderf zaait op elke plek en elk object waarmee het in aanraking komt.

De LGBTQ cultuur heeft de muziek, film en entertainment industry volledig opgeslokt. Zelfs de eens zogenaamd “Mannelijke” gangsta rap cultuur is veranderd in een circus met homoseksuele jurk-dragende, lean-drinkende, drugsverslaafde manwijven.

Zelfs onze kinderen zijn niet veilig op school en krijgen LGBTQ Transgender indoctrinatie door hun strot geduwd in combinatie met Oestrogeen producerend GMO voedsel, resulterend in een generatie aan verwijfde jongentjes met lage Testosteron gehaltes.

Dit op z’n beurt creëert weer een nieuwe generatie LGBTQ linkse gekkies die voor dood en verderf zullen zorgen op deze Goddelijke Aarde. De LGBTQ cultuur is een demonische inversie van de menselijke natuur, bedoeld om de pedofiele cultuur van de elite in de mainstream te duwen.

Nu accepteren we vanwege onze gebrek aan mannelijkheid, alles wat LGBTQ onze kant op duwt… nu durven we allemaal niks erover te zeggen. Echter wat ik heb geleerd van onze menselijke geschiedenis is dat universele waarheden bestaan en 1 van die waarheden is dat wanneer je barbaren 1 vinger geeft; ze tenslotte heel je hand zullen opslokken.

Als wij weigeren ons uit te spreken tegen de LGBTQ gekte in 2020, zal LGBTQ in 2030 geëvolueerd zijn tot LGBTQP.

En de P staat voor Pedofilie.

About the Author
Ashwin Orie is niet politiek correct.

Leave a Reply